Aiemmat jutut

perjantai 15. marraskuuta 2013

Huominen taisi siirtyä useamman kerran päivällä eteenpäin

Hei,

Vuosi meni aika nopeasti miettiessä, että mitäköhän sitä huomenna kirjoittaisi... Edellinen postaus taitaa olla aika jouluinen ja vuosimallia 2012, joten ehdin juuri ajoissa. Nythän on vasta marraskuu! Vuosikin vasta 2013. En huomioi lainkaan lasten joulukalenterikekoa, joka uhkaa vyöryä näppäimistön päälle, sillä jouluun on reilusti yli 24 päivää. Keskityn ihan muuhun.

On Riimikirpun väki sentään jotakin tehnyt pitkän hiljaisuuden aikana. Koko joukko ja paljon niin vapaaehtoisia kuin ei-ihan-niin-vapaaehtoisia apulaisia osallistui Helsingin kirjamessuille 24.10.-27.10.2013. Aluksi tapahtuma suorastaan kammotti, kun sekä allekirjoittanut, että LilleRii ovat molemmat sellaisia kannonkolossa tai muussa hämärässä ja rauhallisessa paikassa viihtyviä henkilöitä. 

Vaan messut yllättivät! Osastollamme kävi hurjasti ihmisiä, monet jopa ostivat lorupusseja kortteineen, hernepusseja ja kirjojakin. Lisäksi kaikki ohikulkijat ja ihmettelijät tuntuivat olevan hyvällä tuulella ja hymy oli herkässä. Tosin, kuka voisi olla hymyilemättä nähdessään näin kauniin naaman?


Kiitos Tiina P:lle, joka loi ohjeista (söpö, karvainen ja halattava, ei pelottava) ihanan otuksen. Halinen on kyllä huippu! Laji lienee halipöllö. :)


1 kommentti:

  1. Kannonkolossa on niin viihtyisää ja mukavan turvallista. Olen oppinut, että joskus on hyvä poistua rauhallisuudesta uusiin seikkailuihin. Kiitos mahtavasta kokemuksesta. Ja tämä Tiinan luoma söpö ja karvainen Halipöllö Halinen on todellakin ihan huippu! :)
    Terveisin, Lillerii

    VastaaPoista

Kommentoi tässä: