Aiemmat jutut

tiistai 21. tammikuuta 2014

Educa 2014

Kirjamessuilla oli viime lokakuussa niin mukavaa, että siinä huumassa intouduin ilmoittamaan hurjan joukkomme Educa-messuillekin. Matkamessut olisivat tosin olleet aikaisemmin, mutta en äkkiseltään ehtinyt kehittää edes epämääräistä syytä, miksi sinne olisimme lähteneet. Mainostamaan matkoja lorumaahan?

Vaan nyt ahdistaa. Educa on täynnä viisaita ja auktoriteettisia ihmisiä. Opettajia ja kasvattajia. Entä jos meidän hieman hupsut lorumme ja ihanat kuvat eivät kiinnosta ketään? Mikä pahempaa, entä jos kiinnostavat? Tai suorastaan vihastuttavat...ja joku tulisi juttelemaankin.

Taidan murmuttaa hieman päättömästi, sillä juuri ihanien ihmisten vuoksi messuista innostuimme ja höpöttäminen on Educan kohdallakin se suurin haave. :)

Vaan eiköhän tämä messuangsti kohta muutu messuiloksi, kun aurinkokin taas paistaa ja maassa kimaltelee muutama lumikide.



MISSÄ ILO?

Ilo asuu apilassa,
poutapilven puolikkaassa,
villin tintin titityyssä,
ihan joka hymyn syyssä!

Siis tule meitä tapaamaan,
opemessuille EDUCAAN!

24.1.-25.1.2014
Messukeskus, osasto 6g129







4 kommenttia:

  1. Kuono pystyyn vaan, teidän kuvat on niin ihania ja lorut uusia. Kaikki ovat niitä kehuneet ja ihastelleet, ei niistä ainakaan voi vihastua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ipana!

      Hurjasti kiitoksia kannustuksesta. Taisi kirppuun hiukan tarttua päivän aikana ilmennyt teini- ja/tai myöhäisuhmaikäangsti. Nyt jo hieman hymyilyttää. :)

      Aurinkoista loppuviikkoa sinulle ja joukoillesi!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hei Viivi!

      Oli tosiaan tosiaan hurjan kiva nähdä ihan irl! Ja kiitos! :)


      Poista

Kommentoi tässä: