Aiemmat jutut

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

KEVÄISIÄ(KIN) KUULUMISIA

 Pääsiäisen odotus alkoi hurjassa flunssassa. Levitin huonoa tuulta paavo pesusienihousuihini sonnustautuneena ja pidin pipoa päässä aamusta iltaan. Tarpeeksi kireänä se auttoi pitämään nestemäiseksi muuttuneet aivoni kutakuinkin kasassa, vaikka ne sitkeästi yrittivätkin virrata ulos niin silmien kuin korvienkin kautta. Nenästä en sano muuta kuin, että se on yllättävän kiva kapistus...tyhjänä.


Jopa Albert (tuo kuvan karvakasa) antautui angstin valtaan ja tyytyi tuijottelemaan keittiön ikkunasta ulos leuka suomirokkia soittavaan radioon nojaten.



Kaikki kurjakin onneksi yleensä loppuu aikanaan. Flunssakin. Luulin, että sitten olisin blogissa joka päivä ihmettelemässä maailman menoa, mutta olin laskenut hieman väärin ajan, jonka valtakunnallisten voimistelukisojen järjestelytalkoisiin osallistuminen vie. 102 joukkuetta (Oulu-Helsinki väliltä), joissa jokaisessa noin 10 nuorta tyttöä (10-12v). Kaksi päivää musiikkia, tuhansia ihmisiä (erakkominuuteni ei palaudu ikinä ennalleen), riemunkiljahduksia ja ihania voimisteluesityksiä veivät yllättäen kokonaisen viikon ja vielä pari päivää ennakkovalmistautumisen ennakkovalmistautumista. :)


Vaan sekin on jo ohi. Huh, kun aika ottaa kummia harppauksia!

Koulustakin tuli jo toukokuun erikoispäivien lista, joten kalenteri komeilee paljon muistamista vaativaa, mutta mukavaa asiaa. Harrastusryhmien kevätesitykset vierähtävät myös käyntiin heti vapun jälkeen.

Vaan onpa ihanaa kun on kevät ja kesää odotellaan!

  
AAVE JA SEN HAAVE

Aaveella on haaveena sellaista,
että saisi asua mökkiä villaista.

Huoneita olisi satoja, tuhansia!

Pihalla kukkisi hassu hortensia, 
ja kotikuusen oksalla istuisivat
Villi ja Kevät,
                           - pienet lentävät siilit.




2 kommenttia:

  1. Tästäkö selviää?! Huhhei, mikä flunssa.
    Ja ihana runo :))!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, kyllä... vaikka oli kyllä jotenkin ihme tauti. Tarkoitan, että olen flunssaa potenut silloin tällöin, mutta tämä oli jotenkin vielä vähän tavallistakin kurjempi kokemus. -.-

    Ja kiitos. :) Yleensä olen aika aave-vastainen, en osaa halloweenistäkään kovasti riemuita. Mutta periaatteessa kaikki ystävällismieliset otukset ja ilmiöt ovat ok. Eli myös haaveilevat ja höppänät kummituksetkin. :)

    VastaaPoista

Kommentoi tässä: