Aiemmat jutut

lauantai 22. helmikuuta 2014

Hiihtolomailua

1. Hiihtoloman lähestyessä aloimme tarkkailla lintujen lentoa, jotta voisimme rynnätä ulos heti, kun lumisaderintama hiukankin hivuttautuisi meidän suuntaamme.

2. Hiukan saimmekin lunta, josta koitimme hataralla menestyksellä raapia kokoon edes pientä lumiukkoa!

3. Ja niin oli katoavaista se riemu. 

4. Tylsää, tylsää, tylsää...ei auttanut sekään, että innoissani tiedotin pikkukirpuille, että tylsistyminen se vasta aivoille hyvää tekikin! Ihan tutkittu asia! Jee, tylsää!


5. Yksi otti pulkan avuksi nettisurffailuun.


 6. Toinen katseli olympialaisia niin paljon kuin niitä vain jostakin toosasta tuli. (Hmm...kukaan ei kai huomaa, että kuvassa pilkottaa joulukuusi?)
7. Jotkut kävivät elokuvissa: Onneli ja Anneli, Risto Räppääjä ja liukas Lennart, Hobitti (Smaugin autioittamaa maa), The Wolf of Wall Street


8. Kaikki kävivät keilaamassa.
 
Keilailu oli kivaa, kunnes ennalta heikoin lenkki, perheenpää -kirppu, sai jonkinlaisen tekniikallisen herätyksen ja alkoi tuottaa kaatojen lisäksi suullista opetusmateriaalia siitä, kuinka keilata oikein ja hyvin. 

Yleinen ärtymystaso kohosi pikavauhtia yli äyräiden, mutta onneksi kotimatkan varrelta löytyi oikea nakkikioski, joista olemme yleensä vain lukeneet lehdistä. 

9. Hot dogit ja hampurilainen lievittivät tilannetta ja kirppulassa vallitsee taas rauha ja hiljaisuus. No ainakin rauha...suhteellinen rauha? Okei, okei, tyyntä myrskyn edellä, mutta se riittääköön täksi hetkeksi. 


Tii dii tii dii tii dii..... laatikon leijonalla menee lujaa. Toivottavasti niin myös kiekkokaukalon serkuilla!

2 kommenttia:

 1. Miten ihania kissoja <3! Ja hyvin olette loisineet lomalla :)! (Kuusen kohdalla vähän hihitin :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ollaan joissakin asioissa hitusen hitaita käänteissämme.

   Joissakin edetään sitten sitäkin suuremmalla vauhdilla...ja usein ympäristön mielestä vähintäänkin hieman himmeästi. :)

   Poista

Kommentoi tässä: