Aiemmat jutut

maanantai 26. toukokuuta 2014

Kevätkiireitä ja kesätuleeoloa

Aika harppoo niin, että en meinaa edelleenkään pysyä menossa mukana. Juurikin viikonloppuna "ilahdutin" yhtä synttärisankaria ilmoittamalla, että 30 v on uusi 40 v... (piti kai sanomani 20 eikä 40?)

Vaikka olin saanut aktivoitua runsain määrin apujoukkoja osallistumaan toukokuun kolmen viimeisen viikon rientoihin, niin puuhaa riitti silti. Kotikin on sen näköinen ja joulukuusi odottaa edelleen poistamista. Vaan kohtahan olisi juhannuksen ja kokkojen aika. Olen saanut nauttia voimistelusta, nokkahuilumusiikista, musiikkiopiston bändin keikasta, housetanssi-, street-, locking- ja vogue esityksistä, kitaramatineasta, streettanssin SM-kisoista, kevätkauden päättäjäisistä, baletin kevätnäytöksestä ja vaikka mistä, mikä ei yhdellä kertaa edes mahdu muistiyksikkööni. Ainakin yksi pianosoittelo on vielä tiedossa. Kirjoittamisinto on teoriassa ollut korkealla, mutta käytäntö on laahannut nollan tuntumassa.

Ja totta kai vilkuilin sivusilmällä jääkiekon finaalipeliä, esittäen, että ei kiinnostanut yhtään, ja että ymmärsin tuomareita, kun "ihmisiähän hekin vain ovat"...

Kuten huomaatte en kitise pimeydestä ja synkästä säästä! Kun en voi! Oi ihana aurinko (aurinkovarjo), sininen taivas ja lempeä kevättuuli. <3 Sääennusteen mukaan huomisesta alkaen voisin taas palata raiteilleni, mutta nyt vielä huokailen tyytyväisenä. :)




KESÄTULEEOLO

Suvituulen haistan
maistan mansikoita.
Pieni pilvi tuo
luo ilon aallokoita.









2 kommenttia:

  1. Moikka! Tulin etsimään kevätrunoa opettajan korttiin ja löytyihän täältä, kiitos kiitos! Juuri sopiva huomiseen kepeyteen ja iloon kesästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa. :)

      Terv. Hidasliikeinen höppänä

      Onkohan mikään kirppulaji vaihtolämpöinen? Ketut eivät taida olla...tosin tässä juhannussäässä kyllä jähmettyy lämpimätkin eliöt...hrr.

      Poista

Kommentoi tässä: