Aiemmat jutut

torstai 5. joulukuuta 2013

5. luukku : Puolukka

Vieläkään ei lunta näy, eikä pakkanen oikein pauku. Mukavaa on se, että lapsilla on lyhyt koulupäivä. Koulussa juhlitaan itsenäisyyspäivää ja pukukoodina on: siisti/juhlava asu. 

Tirppanalla on mekko, josta jo aiemmin mainitsin. Strassit kimaltavat edelleen hienosti (puvun tärkein osa, vaikka ei se muiden silmiin ehkä edes osu...) ja helma hulmuaa ihanasti. 

Lukiolainen meinasi ensin sonnustautua pantterikuvioiseen kauluspaitaan (en tiedä, miksi meillä on sellainen, pitää harkita pyykkikasaan "kadottamista"...) mutta menikin verkkareissa. On kuulema vaan teatteritaidontunti, kun ykköset eivät mahdu juhlasaliin. 

Yläkoululainen kävi kaikki kaappien puvut läpi, kunnes löytyi suunnilleen omaa kokoa, takissa hieman lyhyet hihat ja housut on liian leveät, ja vetäisi puoli purkkia geeliä hiustensa suojaksi....siinä on herrat Bond ja Bean sulassa sovussa. :)

Minä jäin kotiin haaveilemaan puolukkamehusta, jonka viimeiset pisarat valutin pullosta kannuun jo aikapäiviä sitten, joten huomista juhlapäivää odotellessa, raitakuosissa ja puolukoita miettiessä:



5. LUUKKU




PUOLUKKA

On puolukalla pallopää,
se sitä joskus ärsyttää.
Vaan pieni pipo villainen,
raidat tuo ja lämpöisen
olon oikein iloisen!



Iloista viikonloppua !

2 kommenttia:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle ja perheellesi.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ihastuttavaa itsenäisyyspävää myös teille.

      (Luultavasti meuhkaan täällä blogissa myös huomenna ja viikonloppuna, mutta oli niin iloinen ja viikonloppumainen olo, että jo nyt toivottelin iloista viikonloppua...vaan hyviä asioita ei kai oikein voi toisille liikaa toivoa, eihän? :)

      Poista

Kommentoi tässä: