Aiemmat jutut

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

8. luukku: Lahja-angstia

Ohjelman kannalta vuoden kiireisin viikkoni alkaa huomenna. Joka päivä on kaksi tai useampia tapahtumia, joihin kaikkiin olisi syytä osallistua. Tahtokin on kova, mutta kiireisin ilta vaatisi hajoamista neljään, mieluusti kuuteen eri paikkaan yhtäaikaa. Kun mieskin on matkoilla, niin tämä on niitä kertoja, kun tahto ei ihan riitä. Onneksi sukulaiskirput juoksevat (mielellään?) apuun, ja itse varmistan, että osun ainakin kerran jokaisen lapsen performanssiin.

Kiireestä ei onneksi pitäisi aiheutua muuta kärsimystä kuin mammuttimaisiin mittoihin kasvava LAHJA-ANGSTI. Yhtäkään joululahjaa ei ole hankittuna, vaikka toki hyvissä ajoin tiesin, että joulu olisi tänäkin vuonna tuossa joulukuun loppupuolella. Hirveästi ei auta sekään, että tänä vuonna ollaan sovittu, että hankitaan toisillemme vain jotain ihan pientä, niin hinnaltaan kuin kooltaankin. 

Mitä pientä? 

Isotkaan eivät osu silmään eivätkä mieleen, niin kuinka sitten pienet? Vielä pitäisi edullisesti saada. 

Nyyh. 

Muutenkin olen ihan out siitä, mikä nyt olisi in

Ehkä pitäisi luottaa siihen, että ihanat lahjansaajat oikeasti pitävät melkein mistä tahansa, mitä onnistun ajatuksella ja lämpimin terveisin antamaan. Toiveet ja unelmat saattavat olla hyvinkin kainoja, vienoja ja kaikin tavoin kohtuullisia. Kyllä minä nakkeja osaan hankkia. :)


8. LUUKKU





LUDVIGINKUKKA

On auringolla suuri kukka
ja kuulla liljat hienot.

Löytyy varikselle marja
ja kissalle kellot vienot.

Vaan missä, missä on Ludviginkukka,
Ludviginlilja, -kello tai -marja?
Missä on Ludvigin kukkaissarja?
- Nakitkin kyllä kelpaisivat. 
Varsinkin ketsupin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tässä: