Aiemmat jutut

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Riimikirpun joulukalenteri 1. luukku

Monen, monen ihanan blogin innoittamana (ja kun ei kortteina vielä tämä onnistunut) yritän joka päivä jouluun asti käydä lisäämässä tänne jonkin uuden tai vanhan jouluisen säkeen. Tahto on kova, ja niin ovat taustajoukkojen kengänkärjetkin, joten yritys saattaa jopa onnistua.

Ja koska joulun odotuksessa on mukana myös Riimikirpun innoikkain joulufani, Ludvig, niin hieman toisenlaisiltakaan riimeiltä ei voida välttyä.


Intoa, iloa ja ihanaa joulumieltä kaikille!


1. LUUKKU



LUDVIG PIPARIPUUHISSA

Piparista seinä,
piparista katto.
Piparista tehdään myös ruttuinen matto.

Ja älä kerro muille, ettei ne naura:
piparista tehdään myös...pölypallolauma!



4 kommenttia:

  1. Kiitos Riimis!
    Ainakin minä katson joka päivä tämän blogin. Jos mulla olisi facebook-tili jakaisin tämän ja ilmoittaisin trykkääväni tästä. Mutta mulla ei ole Facebook-tiliä. En ole tavinnut enkä halunnut sellaista, mutta ehkä nyt sitten kumminikin hankin sellaisen.
    Muuten aikoinaan meillä piparkakkutalo säästettiin pitkälle yli joulun ja kappas vaan, siihen kertyi pölyä eikä sitä sitten voinutkaan enää syödä.
    Mukavaa joulun odotusta kaikille!
    Riittamuori

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Riittamuori,

      Mmm...en ole kovin kummoinen facebookin käyttäjä. Enkä oikein tiedä, mitä mikin toiminto tekee saati sitten, miten ja kenelle jokin asia näkyy.

      Meilläkin itse talo saattaa jäädä pystyyn pitkäksikin aikaan, silloin kun sellaisen saamme aikaiseksi, mutta koristeet kyllä häviävät jonnekin talven pimeinä iltoina. Taitaa olla koti täynnä tonttuja. :)

      Poista
  2. Voi miten hauska loru :)! Minäkin jäin seuraamaan ilolla lorujasi, ennen joulua ja vielä jälkeenkin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Bleue!

      Kiitos kommentista! :) Minä olen jäänyt Sinisen keskitien lumoihin. <3

      Vaan nyt iski ramppikuume ja rimakauhu...jälkikasvu kyllä tietää, että loruni vaihtelevat aivan kamalista, raakileiden kautta, suht kohtalaisiin, vaan muillahan saattaa olla jonkinlaisia odotuksia...huh. :)

      Ai niin, päätin tänään, että yritän olla pelkäämättä ihan kaikkea, kun laitoin sen kynttilälorunkin blogiin. Vaan hetkinen, eikös kynttilöidenkin polttaminen ollut pahasta? Savua ja ties mitälie pienhiukkasta. Mutta, jos kuitenkin, ihan vain muutaman minuutin (tunnin), nauttisi pehmeästä valosta ja tunnelmasta.

      Vaan iloista ja mukavaa joulunodotusta sinulle ja Siniselle keskitielle (aww...nimi on ihana)!

      Poista

Kommentoi tässä: