Aiemmat jutut

lauantai 21. joulukuuta 2013

21. luukku: Vielä pitää odottaa

Esikoinen nukkuu tyytyväisenä, kaksi nuorempaa loikkivat pimeään aamuun koulun joulujuhlaan katsomaan Tinasotamies -näytelmää (toisella on siinä pieni roolikin balettinukkena, joka vuosi koulun neloset, kasit ja lukion ekat tekevät ihanan satunäytelmän) ja mieskin näyttää olevan taas sohvankulmalla töitä tekemässä.

Maailma on siis mallillaan, mutta vielä pitää hetki odottaa jouluaattoa. Ja pakkasta. Minun joulunodotuksessani menee jo päivät sekaisin ja edelleenkin toivon (lapsilta salaa), että ilmaantuisi pari lisäpäivää tuohon maanantain ja tiistain välille. Vaikka ne välipäivät!

Meillä on muutenkin erilaisia joulunodottajia. Osa hieman kärsimättömämpiä ja osa puuhailee tyynesti omiaan ja silittelee välillä kissoja. Tai, no...kaikki meillä silittelee välillä noita karvakasoja. Ovat niin pehmeitä ja stressittömiä. :)



20. LUUKKU



Kuvassa on Ludvigin pikkusisko Höpönassu.
LUDVIG TAHTOO JOULUN

Tahdon joulun tänne heti!
Missä viipyy pukin reki?
Ludvig pomppii tasajalkaa:
Milloin? MILLOIN? Joulu alkaa?  


JOULUNODOTUSTA

Odotan, odotan,
joulua odotan.

Piilotan aikaa maton alle,
     kissan viiksiin
             ja nutturalle
                              käärin minuutit.

Odotan joulua.
Odotan, odotan!








3 kommenttia:

  1. Hauska postaus :)! Meilläkin on kisuja helliteltävänä, jokohan kisut odottaa joulua? Luin juuri hauskan kuvakirjan, jossa kissa odotti, että sai joululahjan. Spoilaan että: ja saihan se :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi. Meilläkin on kissoille lahja, mutta en tiedä, välittävätkö ne siitä. Taitaa kuusenkoristeet kiinnostaa eniten. :) Löytyykö kissakirja siniseltä tieltä, jos käyn etsimässä? Spoileri ei haittaa, on joskus kiva lukea kirjoja, joista tietää, että loppu on onnellinen! :)

      Poista
    2. Ei löydy tieltä ei, enkä jaksane postatakaan. Mutta kirjan nimi on Tosca-kissan joululahja, ihan kiva, kauniilla kuvituksella!
      Kävin muuten kissoille ostaa ne lelut tänään pukin konttiin... :D

      Poista

Kommentoi tässä: